Hi, ik ben Noortje Montijn

Met mijn achtergrond als leerexpert en docent help ik mijn studenten zo efficiënt en effectief te laten leren om snel resultaten te boeken.

Over mij

Mijn naam is Noortje

Ik ben een enthousiaste leerexpert die al veel van mijn leerlingen/studenten heeft geholpen bij het leren leren en het verbeteren van hun leerprestaties.

 

Ik ben docent, leerstrategiecoach (MILS), gecertificeerd faalangst-trainer en gewerkt met, basisschool- en middelbare school leerlingen én studenten van de hogeschool. Met mijn achtergrond als leerexpert en docent help ik mijn studenten zo efficiënt en effectief te laten leren om snel resultaten te boeken.

 

Ik hield van kinds af aan al van overzicht, structuur en leren. Tijdens mijn studententijd gaf ik les in wiskunde. Dit vond ik zo leuk om te doen dat ik daarna mijn eigen bedrijf heb opgericht in de studiebegeleiding. Ik ontdekte daar de succesfactoren voor een succesvol leerproces.

 

De focus bij mij ligt niet alleen op het leren leren, maar daarnaast kijk ik naar het kind in zijn geheel. Er kunnen nog meer factoren zijn waarom het leerproces niet succesvol verloopt. Mijn missie is dan ook kinderen helpen meer zelfvertrouwen te krijgen zowel over het leerproces als over zichzelf.

De focus bij mij ligt niet alleen op het leren maar het kind in zijn geheel.

Ook gezien bij..

logo
logo
logo
logo

Plan een gratis groeigesprek in!

En leer binnen 3 maanden efficiënter, effectiever en ontspannen leren.

Download de gratis weggever

Laat nu je e-mailadres achter en ontvang de weggever in je mailbox!